Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Golfturnering

8. maj 2003


Steen Tinning

Vind en tur til Dubai Desser Classic for 4 personer.

Den specielle firmagolfturnering er udviklet og tilrettelagt af den professionelle golfspiller Steen Tinning. Konkurrencen er for 4-mands firmahold.

"Vi er mange, der synes, at golf er livet. Men for mange børn og unge handler dagligdagen ikke om aktiv sport og fritid, men om at kæmpe sig igennem et langt sygdomsforløb, som ofte er præget af smerter, utryghed og mangel på socialt samvær. Da den tidligere badmintonverdensmester Poul-Erik Høyer spurgte mig, om jeg ville støtte Børneprojekt Danmark, var jeg ikke i tvivl – vi, der er priviligerede, udnytter alt for sjældent vores muligheder for at gøre noget for de svage og udsatte. Og da det så tilmed drejede sig om børn, tøvede jeg som far ikke med at sige ja.

Resultatet er blevet denne firmagolfturnering, som på flere måder er anderledes og utraditionel. Golf er jo primært en individuel sport, men i denne turnering, drejer det sig lige så meget om fællesskab og samvær som om at vinde.

Jeg opfordrer firmaerne til at bakke op om dette gode formål – at det så samtidigt vil give jer nogle gode, sjove og spændende oplevelser er jo ikke nogen skam.

Personligt glæder jeg mig til at nyde finalen og til at overrække præmien, som er en tur for 4 til Dubai Desert Classic."

Steen Tinning
professionel golfspiller og far til 2


Martin Jørgensen, Fodboldspiller

Den der specielle følelse i maven. Det kan være over store som små ting. Men man ved, hvornår man er del af noget større, noget godt

Martin Jørgensen, Fodboldspiller

Nyhedsbrev