Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Pressemateriale

Presselogin »

Herunder findes de pressemeddelelser, som Børneprojekt Danmark har udsendt. Du kan også downloade billeder og logo.

26. april 2006

Børn løber for syge børn

Skolebørn over hele landet løber motionsløb til glæde for syge børn på landets hospitaler.

Torsdag den 11. maj løber mange hundrede skolebørn i 6 større byer over hele landet motionsløb. Børnene motionerer og samler derved penge ind til børneafdelinger på landets hospitaler.

Løbet hedder ”Børn hjælper Børn” og er arrangeret af JCI, Junior Chamber International, i samarbejde med Børneprojekt Danmark. Løbets sponsorer donerer penge til Børneprojekt Danmark for hvert barn, der deltager i løbet. Alle pengene fra løbet går til udvikling og etablering af et rekreationscenter for familier med syge børn.

Løb i byer over hele landet

Børnene løber i både Århus, Viborg, Kolding, Esbjerg, Vordingborg og Bov. I hver af byerne vil der være en festlig start på arrangementet, og børnene får forfriskninger under eller efter løbet. I Århus foregår løbet i Mindeparken fra kl. 14 - 16. I Viborg løber børnene på Kasernen på Rødevej, og starten går kl. 10:30 for enden af Vesterriisvej. I Kolding danner Vamdrup skole ramme om løbet, og starten går kl. 9:30. I Esbjerg går starten for cirka 200 børn ved legepladsen ved Gryden på Gl. Vardevej, og børnene løber i skoven omkring Gryden. I Vordingborg løber cirka 400 børn Oringe rundt (Vordingborg Amtshospital), og starten går kl. 10:30 med opvarmning til musik. Padborg station er centrum for løbet i Bov, hvor starten går kl. 14, og der vil være musik, hoppeborg og forfriskninger til børnene samt førstehjælpsfolk til stede.

I Århus skyder Rådmand for Børn og Unge, Louise Gade, løbet i gang, og Anne Gadegaard stiller op med en minikoncert, mens Århus 1900 hjælper med løbsafviklingen. I Vordingborg indleder den ny Sjællandsyd Borgmester Henrik Holmer arrangementet med en tale.


12. april 2006

Landsholdsspillerne vs. Brøndby IF i velgørenhedskamp

Mange af Danmarks bedste fodboldspillere stiller op til velgørenhedskamp mod Brøndby IF mandag den 22. maj 2006 kl. 19:00 på Brøndby Stadion. Det er en unik mulighed for at se så mange af landets bedste fodboldspillere på samme grønsvær på én og samme tid.

Kampen er arrangeret af Børneprojekt Danmark.

Kampen er også speciel, fordi det er Ebbe Sands sidste kamp på dansk jord, inden han stopper en lang og glorværdig karriere som aktiv fodboldspiller. Som noget helt særligt har han sagt ja til at spille en halvleg på hvert hold, og vi kommer altså til at opleve ham for sidste gang i både Brøndby IF's farver og i matchende uniform med Danmarks bedste fodboldspillere på dansk jord.


I kamp for syge børn

Kampen er en velgørenhedskamp arrangeret af Børneprojekt Danmark, og overskuddet fra billetsalget går til projektets arbejde for syge børn på landets hospitaler. Kampen spilles på det tidspunkt, hvor VM-holdet mødes i Vedbæk på træningslejr som forberedelse til landskampene mod henholdsvis Paraguay og Frankrig i forbindelse med VM 2006 i Tyskland.

Kampen mod Brøndby IF er fra den tidlige planlægningsfase bakket op af fodboldspillerne Martin Jørgensen og Thomas Helveg.

- At hjælpe Børneprojekt Danmark giver en helt speciel følelse i maven. Man ved, at man er en del af noget større, noget godt - og at man gør en forskel for børnene, fortæller Martin Jørgensen.

Kampen vil gøre en forskel for børnene, og i kampens pause donerer Børneprojekt Danmark halvdelen af overskuddet fra billetsalget til børneafdelingen på Glostrup Amtssygehus. Det resterende overskud går til etableringen af Børneprojekt Danmarks rekreationscenter for familier med syge børn.

Kampen er desuden sponsoreret af Arla og DONG.


Billetsalg

Billetter til denne unikke kamp sælges i BrøndbyShoppen og på brondby.com fra mandag den 17. april. Billetprisen er 100 kr. Medlemmer af Brøndby Support, Brøndby*VIP og Brøndby IF's Aktionærklub kan i BrøndbyShoppen købe billet til 75 kr. mod forevisning af medlemskort.

Børneprojekt Danmark er vært ved et VIP-arrangement før og under kampen. Vi byder på middag før kampen, lækker udsigt fra VIP-loungerne under kampen og efter kampen slutter spillerne sig til gæsterne i VIP-loungen. Læs mere om VIP-arrangementet, se pris, tilmeldingsinformation, m.v. i denne pdf.


7. juni 2005

Børneprojekt Danmark donerer 230.000 til Skejby sygehus

10 kendte århusianeres forsøg udi malerkunsten kommer nu børnene på Skejby Sygehus til gode, idet salget af deres malerier og to værker, som alle Århus’ borgere havde mulighed for at bidrage til, har indbragt kr. 100.000 til Børneprojekt Danmark. Børneprojekt Danmark lægger yderligere kr. 130.000 til beløbet og donerer alle pengene til indkøb af udstyr, der kan overvåge syge børn samt en undersøgelse af effekten af kost- og motionsvejledning af overvægtige børn. Overrækkelsen finder sted på Skejby Sygehus den 9. juni i overværelse af Borgmester Louise Gade og Anne Gadegaard, der begge fremstillede et kunstværk, som blev solgt til fordel for Børneprojekt Danmark.

Læs mere »


27. maj 2005

Landets børneafdelinger med Børneprojekt Danmark til Ebeltoft Zoo & Safari

Det bliver en dag af de helt store, når Børneprojekt Danmark og Ebeltoft Zoo & Safari den 5. juni 2005 i samarbejde inviterer børnene på landets børneafdelinger og deres familier til at få en uforglemmelig oplevelse i Ebeltoft Zoo & Safari væk fra den daglige behandling på hospitalet.

Læs mere »


20. marts 2003

Sportshelte og jægersoldat bag stor donation til børneafdeling

Hospitalsudstyr til en værdi af 408.000 kroner er, hvad Poul-Erik Høyer og B.S Christiansen overrækker til børneafdelingen på Rigshospitalet mandag den 24. marts 2003 kl. 14.00.

Læs mere »Ole Kristiansen, Grundlægger

Det er et spørgs- mål om livskvali- tet. Om at give børnene mulighed for at nyde livet som børn, selv under sygdom.

Ole Kristiansen, Grundlægger

Nyhedsbrev