Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Børneprojektsdanmarks familiekreds

7. januar 2004

Et af de nyeste tiltag i Børneprojekt Danmark er en Familiekreds.

Formålet med tiltaget er at styrke Børneprojekt Danmark og dets arbejde. Familiekredsen åbner mulighed for at familier/pårørende til syge børn eller andre interesserede kan bidrage til arbejdet i projektet enten økonomisk eller praktisk. Samtidig vil det give Børneprojekt Danmark mulighed for at tilbyde flere gode oplevelser for børnene og deres familier.

Familierne til syge børn er ofte dårligt stillet i forhold til tilbud, der kan tage højde for syge og til tider svage børn. Ligeledes bliver søskende ofte en glemt faktor i livet med et sygt barn. Det kan vi råde bod på med vore tilbud om aktiviteter eller oplevelser for hele familien.

Hvis man ønsker at investere i børns livskvalitet er der derfor mulighed for at melde sig ind i denne Familiekreds. På denne måde støtter man Børneprojekt Danmark velvidende, at hver eneste krone bliver brugt til gavn for syge børn tilknyttet danske børneafdelinger.

Har dette vakt interesse hører vi meget gerne fra Jer! I kan kontakte os på nedenstående adresse eller telefon og I vil høre fra os meget hurtigt.


Tom Kristensen, Racerkører

Selv i den mest travle kalender bør vi finde tid til at hjælpe de børn, der har det svært herhjemme. Gennem Børneprojekt Danmark kan jeg personligt give en hånd, der hjælper.

Tom Kristensen, Racerkører

Nyhedsbrev