Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Tag

20. april 2004

"Le Mans-toget" er Børneprojekt Danmarks bus, som tager afsted for at støtte Tom Kristensen, der er ambassadør for Børneprojekt Danmark. ”Toget” vil være specielt dekoreret, og ingen vil være i tvivl, når vi ankommer.

Afrejse fra musikhuset i Århus torsdag d. 10/6 kl. 18.00 med sovebus. Der vil under turen blive mulighed for at købe forfriskninger. Vi ankommer til Le Mans ved middagstid.

Her bliver vi placeret i en af de mest eftertragtede camps lokaliseret i indercirklen. Vi bor blot 50 meter fra banen, og vi har mulighed for at komme helt tæt på, hvor bilerne drøner forbi. Vores to-personstelte vil være opstillet, når vi ankommer.

I samarbejde med K-motorsport oprettes et VIP-område i forbindelse med campen, hvor bl.a. Martin Ib fra Turbinehallen vil servere mad til fællesspisning.

Fredag, dagen før løbet starter, vil der være mulighed for at opleve træningen, pitwalk og den store festlige kørerparade i Le Mans by.

Tom Kristensen har allerede meldt sin ankomst i lejren.

Download Brochure (pdf)


Thomas Wæver, Frivillig projektleder

At kunne hjælpe syge børn efter selv at have mistet et sygt barn er drivkraften for mig. I Børneprojekt Danmark har vi muligheden for at gøre en forskel.

Thomas Wæver, Frivillig projektleder

Nyhedsbrev