Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Ni slag for Børneprojekt Danmark

11. maj 2004


Poul-Erik Høyer - præsident for Børneprojekt Danmark - spiller selv golf i Helsinge. Til venstre direktøren for Srixon Tour, Flemming Astrup.

Srixon Tour samler penge ind til gavn for syge danske børn.

Den tidligere All England- og olympiske mester i badminton, Poul-Erik Høyer, er i dag inkarneret golfspiller og præsident for Børneprojekt Danmark, der arbejder på at skaffe penge til gavn for syge børn.

I forbindelse med golfudstillingen på Ferie For Alle-messen i Herning i februar stillede Iben Tinning op for og skaffede penge til Børneprojekt Danmark, og også Srixon Tour slår et slag - eller rettere ni - for Poul-Erik Høyers hjertesag.

- Vi har indgået en aftale med Agro Foods, som sponserer frugt til deltagerne i samtlige ni Srixon Tour-turneringer, fortæller Poul-Erik Høyer. - Dét håber vi så, at spillerne vil påskønne med et kontant bidrag pr. stablefordpoints, de scorer.

Sammen med scorekortet får hver enkelt spiller udleveret en kupon, hvor hun/han kan kryds af for at donere enten to, tre, fem eller ti kroner pr. point..

Poul-Erik Højer understreger, at det er en helt frivilligt sag, hvorvidt man vil støtte Børneprojekt Danmark. Personligt møder han op ved hver enkelt turnering og fortæller om projektet. Han vil i øvrigt også deltage i nogle af turneringerne, bl.a. i sin hjemmeklub, Helsinge.

Formålet med nonprofit-organisationen Børneprojekt Danmark er først og fremmest at sikre børn den optimale behandling, omsorg og underholdning på danske sygehuses børneafdelinger. Det sker bl.a. ved at skaffe penge til hospitalsudstyr. Siden starten i 2001 har Børneprojekt Danmark doneret godt to millioner kroner til sådant udstyr.

Sideløbende er Børneprojekt Danmark i øjeblikket i gang med at undersøge betingelserne for oprettelsen og driften af et dansk børnecenter, som kan hjælpe den enkelte familie i den svære periode, der kan følge efter et længerevarende hospitalsophold.

I øvrigt har Børneprojekt Danmark også sørget for, at GASA (Gartnernes Salgsauktion) sponserer blomsterpræmier til de ni turneringer.

Af Jens Christensen, Erhvervsbladet


Thomas Wæver, Frivillig projektleder

At kunne hjælpe syge børn efter selv at have mistet et sygt barn er drivkraften for mig. I Børneprojekt Danmark har vi muligheden for at gøre en forskel.

Thomas Wæver, Frivillig projektleder

Nyhedsbrev