Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Golfturnering - en god dag for en god sag

3. juni 2004

Spil firmagolf 13. september 2004 og vind en tur til en turnering på Europa Touren.

I den på mange måder utraditionelle golftunering som Børneprojekt Danmark arrangerer i samarbejde med Viborg Golfklub, deltager en række kendte danskere fra sportens, underholdningens og mediernes verden. Personer, der alle støtter Børneprojekt Danmark, og som alle
er habile golfspillere.

Det drejer sig eksempelvis om Poul-Erik Høyer, Preben Elkjær, Anders Birchow, Flemming Østergaard, Jens Veggerby, Gert Bo Jacobsen og mange flere.

Den sportslige oplevelse bliver ydermere komplet, idet de professionelle Europa Tour-spillere Søren Hansen, Anders Hansen, Jeppe Huldahl og Mads Vibe-Hastrup også har givet deres tilsagn om, at de vil deltage i turneringen.

For at gøre oplevelsen endnu større, sjovere og enestående vil alle deltagende hold ved lodtrækning blive tildelt en af disse kendte personer som holdleder.

Men det er ikke kun i løbet af dagen, at der vil være underholdning – også om aftenen til gallafesten vil der være underholdende indslag.

Og hvem ved, hvad der kan ske, når så mange festlige personer er samlet på et sted...

Download brochure


Thomas Wæver, Frivillig projektleder

At kunne hjælpe syge børn efter selv at have mistet et sygt barn er drivkraften for mig. I Børneprojekt Danmark har vi muligheden for at gøre en forskel.

Thomas Wæver, Frivillig projektleder

Nyhedsbrev