Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Golfturneringen vel overstået

23. september 2004


Vinderholdet fra virksomheden I & T. Fra venstre: Peter Højland, Erik Damgaard, Ole Krebs Sørensen og Steen Tinning.

Børneprojekt Danmarks golfturnering "Slå et slag for en god sag" blev igen i år en stor succes.

Børneprojekt Danmark og Steen Tinning vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke deltagere, holdledere og sponsorer mange gange for deltagelse i turneringen.

Dagen var på alle niveauer en stor succes. Selve turneringen forløb uden problemer i højt humør, samtidigt med, at der også blev konkurreret seriøst på baggrund af golfen og de overraskelser, der var indlagt. Festen om aftenen taler for sig selv, hvor den gode mad og det gode selskab blev suppleret af optrædener af Anders Bircow, Anders Frandsen og tryllekunstneren Joakim Solberg.

Vinderholdet fra Fondsmæglerselskabet I&T skal på uforglemmelig tur til Dubai med mulighed for at opleve Dubai Desert Classic og golfsportens største stjerner i fantastiske rammer.

Overskuddet fra turneringen vil gå til etableringen af Børnecenter Danmark, et rekreativt center for syge og hospitalsindlagte børn og deres familier. Og Jeres deltagelse har medvirket til at sikre, at vi nu kan gå videre med dette ambitiøse og unikke projekt.

Børneprojekt Danmark vil naturligvis gentage succesen næste år med en ny turnering for firmahold med et lignende koncept - og vi glæder os allerede!


Thomas Wæver, Frivillig projektleder

At kunne hjælpe syge børn efter selv at have mistet et sygt barn er drivkraften for mig. I Børneprojekt Danmark har vi muligheden for at gøre en forskel.

Thomas Wæver, Frivillig projektleder

Nyhedsbrev