Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Jagten i Skotland - et pletskud for alle

5. januar 2005

Børneprojekt Danmarks jagtkursus i Skotland i slutningen af 2004, som var tilrettelagt af B.S Christiansen, blev en stor succes.

På kurset introduceredes en ny team-baseret jagtform, hvor jægerne i partnerskab henholdsvis spotter og nedlægger byttet. Fordelen ved denne jagtform, der er baseret på B.S Christiansens erfaringer fra bl.a. Jægerkorpset, er, udover dens effektivitet, at man bliver trænet i samarbejde - men også har andre personer at dele selve jagtoplevelsen med.

Som led i kurset lærte deltagerne også førstehjælp og lærte at bruge en række forskellige våben under skydetræningen, som også var en del af forløbet.

Foruden B.S Christiansen var der til kurset tilknyttet en lang række andre instruktører, herunder en zoolog, en læge, våbeneksperter og sågar en slagter. Alle stillede med deres fantastiske indsats sig gratis til rådighed for Børneprojekt Danmark.

Deltagerne blev indkvarteret i fornemme omgivelser, men de fik også lov til at tilbringe mange timer ude i terrænet, hvor de blev udsat for en lang række lærerige udfordringer og prøvelser, der alle havde til formål at gøre dem til bedre jægere - men som også vil kunne bruges i andre sammenhænge.

Og så blev der naturligvis også nedlagt en masse dyr.

Børneprojekt Danmark arbejder i øjeblikket på at etablere Børnecenter Danmark, et rekreativt center i naturskønne omgivelser for syge børn og deres familier. Overskuddet fra jagtkurset i Skotland vil være med til at gøre dette center til en realitet.

Børneprojekt Danmark regner med at gentage successen senere i år 2005. Nærmere detaljer herom vil fremgå af denne hjemmeside.

Læs også

Guntex´ artikel om jagtturen

Billeder fra turen

B.S
Førstehjælp
Holdet
Kød
mad
Sigte


Martin Jørgensen, Fodboldspiller

Den der specielle følelse i maven. Det kan være over store som små ting. Men man ved, hvornår man er del af noget større, noget godt

Martin Jørgensen, Fodboldspiller

Nyhedsbrev