Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Børneprojekt Danmark har købt Dollerup Mølle

4. juli 2006

Børneprojekt Danmark har netop overtaget de gamle bygninger Dollerup Mølle ved Viborg samt det omkringliggende land. I april i år satte Skov- og Naturstyrelsen bygningerne til salg, og efter to nervepirrende budrunder med mange interesserede købere kunne Børneprojekt Danmark i begyndelsen af juni kalde sig kommende ejer af bygningerne.

I midten af juni godkendte SKAT købet af Dollerup Mølle, der blev foretaget ved hjælp af en privat investor i Børneprojekt Danmarks netværk, og pr. 1. juli 2006 har Børneprojekt Danmark officielt overtaget bygningerne fra Skov- og Naturstyrelsen.
skitseforslag til det kommende børnecenter
Håbet er, at bygningerne og det omkringliggende land skal danne ramme om Børneprojekt Danmarks vision – Børnecenter Danmark. Børnecenter Danmark skal være et rekreationscenter for familier med syge børn, og i løbet af efteråret starter arbejdet på at realisere visionen. I første omgang skal der laves en feasibility study – en analyse af behovet for og økonomien i et børnecenter. Når analysen har afdækket behov og økonomi, og der er afklaring på, hvor man bedst kan sætte ind, går Børneprojekt Danmark i gang med de indledende faser i projektet.


Søren Rittig, Børnelæge

Der er et klart behov på de danske børneafdelinger. Et behov for nyt og bedre udstyr og for ting, der gør opholdet på en børneafdeling lettere at komme igennem.

Søren Rittig, Børnelæge

Nyhedsbrev