Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Succesfuld Dream Night i Ebeltoft Zoo

28. august 2006

Fredag d. 18. august holdt Ebeltoft Zoo & Safari særligt åbent i aftentimerne for blandt andet Børneprojekt Danmark. Arrangementet var en del af det internationale Dream Night at the Zoo, hvis formål er at give syge og handicappede børn en særoplevelse.

Børneprojekt Danmark havde inviteret alle landets 21 børneafdelinger med til arrangementet, og på forhånd var der kommet 377 tilmeldinger. Vi var heldige med vejret, solen skinnede fra en næsten skyfri himmel hele aftenen.
De store fugle susede hen over hovederne på tilskuerne
Samtlige gæster nød det lette aftensmåltid, som Ebeltoft Zoo sponsorerede, og der var underholdning gennem hele aftenen, blandt andet Falkoneropvisning.
Edderkoppen Hans, der ikke var farlig men fik mange til at gyse
De mest modige børn gik en tur i Tropehuset for at hilse på fugleedderkoppen Hans, og nogle tog sig endda en tur på en af Zoos kameler.

Arrangementet var sat til at slutte kl. 22, men omkring kl. 21:30 var det så mørkt, at de fleste gæster drog hjem, fyldt op af indtryk fra en begivenhedsrig aften. På vej ud var det muligt at få et par glimt af de vilde flagermus, der bor i Zoos område.

Alt i alt var det en hyggelig aften for alle gæsterne, og i Børneprojekt Danmark er vi glade for at kunne give børnene og familierne sådanne oplevelser. Vi takker Ebeltoft Zoo & Safari for samarbejdet, og vi glæder os til at kunne gentage succesen næste år.


Martin Jørgensen, Fodboldspiller

Den der specielle følelse i maven. Det kan være over store som små ting. Men man ved, hvornår man er del af noget større, noget godt

Martin Jørgensen, Fodboldspiller

Nyhedsbrev