Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Pressemeddelse: Kom til årets showkamp og støt syge børn

16. april 2008

5. juni kl. 16:00 inviterer Børneprojekt Danmark og Bjerringbro til showkamp:

Bjerringbro IF All Stars - Brøndby IF

Der er lagt op til årets mest interessante opgør på Bjerringbro Stadion, og kampen er samtidig et velgørenheds-arrangement til fordel for syge børn i Danmark.

Brøndby IF stiller med spillere fra A-truppen, der bl.a. består af en række landsholdsspillere fra både Danmark, Sverige, Island, Zambia og Australien. Bjerringbro IF All Stars er til lejligheden blevet forstærket med Danmarks nr. 10, Martin Jørgensen, samt tidligere A-landsholdsspillere Ebbe Sand, Thomas Helveg, Stig Tøfting og René Henriksen.

Endvidere er det lykkedes at forstærke holdet med spillere, som har en stor passion fodboldspillet, nemlig sangeren Søren Sko, cykelrytteren Rolf Sørensen og den lokale håndboldhelt fra Bjerringbro Mads Nielsen.

Morten Madsen, formand for Bjerringbro IF udtaler:

”Det er stort for klubben og for byen Bjerringbro, at vi har fået muligheden for at kunne afvikle denne kamp. Der er stor interesse for kampen og jeg er sikker på, at der venter os alle en stor oplevelse”

Brøndby IF har i samarbejde med Børneprojekt Danmark valgt at placere èn af deres sommerkampe i Bjerringbro, for at kunne støtte Børneprojekt Danmark i deres arbejde. Hermann Haraldsson, adm. direktør i Brøndby IF udtaler:

”Vi er stolte over, at kunne støtte dette arrangement. Vi bidrager til mange forskellige sociale formål via Brøndby Cares, og har tidligere arbejdet sammen med Børneprojekt Danmark i samme forbindelse. Sommerkampene er altid et tilløbsstykke, og både spillere, trænere og resten af klubben glæder sig.”

Brøndby IF ankommer torsdag middag for at kunne afvikle en åben træning kl. 13, hvor det bliver muligt for op til 100 børn at deltage. Det vil være muligt at handle i Brøndby Shoppen, samt købe pølser og sodavand.

Via arrangementer som dette skaber Børneprojekt Danmark økonomi til, at forbedre vilkårene for syge børn i Danmark. Læs evt. mere på www.boerneprojektdanmark.dk.

Ole Kristiansen, daglig leder af Børneprojekt Danmark udtaler:

”Vi er utroligt glade for og stolte over, at Brøndby IF og Bjerringbro IF All Stars vil bidrage, og vi er taknemlige over den støtte, som vi modtager fra erhvervslivet i Bjerringbro og de ca. 60 frivillige som har forskellige arbejdsopgaver i forbindelse med afviklingen af denne fodboldkamp.”

Billetsalget til kampen starter onsdag den 16. april i Bjerringbro hos: Sportigan, Superbest, Salon Image og fodboldklubbens klubhus.

På grund af Bjerringbro Stadions størrelse, er der til lejligheden et begrænset antal billetter til salg. Hvis ikke alle billetter er solgt i forsalg, sælges de sidste ved indgangen på dagen, MEN, der forventes udsolgt, så det vil være en god idé, at få købt billetterne i god tid, hvis man ønsker at deltage i årets kamp på Bjerringbro Stadion. Vel mødt!

Børneprojekt Danmark
Ole Kristiansen, daglig leder
Mobil 2896 2450
Morten Madsen, formand
Bjerringbro IF Mobil 2674 085

Hent brochure


Martin Jørgensen, Fodboldspiller

Den der specielle følelse i maven. Det kan være over store som små ting. Men man ved, hvornår man er del af noget større, noget godt

Martin Jørgensen, Fodboldspiller

Nyhedsbrev