Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Tre kunstneriske kjoler på QXL

12. januar 2009

Til Marianne Carøe Fashion Show 2009 på ARoS den 15. januar præsenterer designer Marianne Carøe tre show-piece kjoler skabt i et unikt samarbejde med Christina Utzon, Ulrik Witt og Charlotte Tøndering/Isager Strik.

Kreationerne bliver her præsenteret på fornemste vis af Marianne Eihilt, Camilla Miehe-Renard og Puk Elgaard og efterfølgende solgt på Danmarks største online-auktion QXL til fordel for Børneprojekt Danmark.

Tre kunstneriske kjoler på QXL
Til Marianne Carøe Fashion Show 2009 på ARoS den 15. januar præsenterer designer Marianne Carøe tre show-piece kjoler skabt i et unikt samarbejde med Christina Utzon, Ulrik Witt og Charlotte Tøndering/Isager Strik.
Kreationerne bliver her præsenteret på fornemste vis af Camilla Miehe-Renard, Marianne Eihilt og Puk Elgaard og efterfølgende solgt på Danmarks største online-auktion QXL til fordel for Børneprojekt Danmark.
Børneprojekt Danmark støtter sygdomsramte børn på de danske hospitaler. Projektet støtter fuldt ud eller delvis specifikke mangler, så som scannere og sanse rum. Endvidere letter og forsøder Børneprojekt Danmark børnenes hverdage med diverse arrangementer, og i øjeblikket arbejder Børneprojekt Danmark på et helt nyt rekreationscenter for de syge børn og deres familier.
Tanken bag
Tanken bag de tre kjoler er at skabe et spændende samarbejde Århus-kunstnere imellem. Designet af kjolerne og udtrykket skal afspejle kunstnernes egne værdier og principper kombineret med Marianne Carøes kreativitet.
Charlotte Tøndering
Med strikkjolen designet af Charlotte Tøndering og garn fra Isager Strik vil Marianne Carøe skabe en kjole med et ungt og funky udtryk. Sammensætningen af det grove, mere hverdagsprægede strik og det lette struttende tyl giver en fornemmelse af 70er frihed forenet med feminin elegance. Kort og fræk, men stadig nobel og trendy.
Christina Utzon
Sammen med Christina Utzon vil Marianne Carøe skabe en nonchalant, tilbagelænet og en anelse flabet kjole. At lade den eksklusive pels og det lækre skind møde den sofistikerede fede silke er en vovet kombination for to designere, der til dagligt arbejder med så forskellige materialer. Kjolen er skåret på hoften med lommer og rå stikninger. En rigtig lækker luksushippie aftenkjole.
Ulrik Witt
Kunstneren Ulrik Witt er kendt for sit orgie af farver, former og figurer. Han har fået kunstnerisk frihed til at skabe sit billede på det rå, kraftige silkestof. Marianne Carøe har derimod til opgave at kreere en fantastisk kjole med stor respekt for kunstnerens værk. En elegant, ekstravagant og pompøs gallakjole med feminine læg og pompøs fylde. Kunstnerisk fantasi i en verden i konstant levende forandring. En kjole med nyt liv og nyt udtryk hver gang, man betragter den.


Ole Kristiansen, Grundlægger

Det er et spørgs- mål om livskvali- tet. Om at give børnene mulighed for at nyde livet som børn, selv under sygdom.

Ole Kristiansen, Grundlægger

Nyhedsbrev