Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Ebbe ved sin flotte collage

3. september 2009


Ebbe ved sin flotte collage

Ebbe deltog sammen med sin far Henning på Børneprojekt Danmarks tur til Le Mans. Turen var et initiativ i samarbejde med Børneprojekt Danmark og Skejby Sygehus, som til lejligheden havde udvalgt 7 børn til at deltage, hvert barn havde en far/mor eller anden ledsager med på turen.

Det var på mange måder en fantastisk tur for børn og forældre, som fik mange gode oplevelser på turen, blandt nogle og måske den største, var mødet med Tom Kristensen, som besøgte Børneprojekt Danmarks lejr på Le Mans. Det blev også til et besøg hos AUDI og nogle gode timer med at besøge de forskellige garager som holdene har, samt et besøg i Le Mans by fredag aften, hvor holdene kører rundt i byen og bliver vist frem.

Ebbe fik på baggrund af turen lyst til at lave en collage, som han sammen med sin far nu har overdraget til det afsnit, hvor Ebbe går til kontrol.


Thomas Wæver, Frivillig projektleder

At kunne hjælpe syge børn efter selv at have mistet et sygt barn er drivkraften for mig. I Børneprojekt Danmark har vi muligheden for at gøre en forskel.

Thomas Wæver, Frivillig projektleder

Nyhedsbrev