Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Børn fra børneafdelingen på Skejby Sygehus til Landskamp

15. november 2009


Det danske landshold 2009

Børneprojekt Danmark har sikret sig 50 billetter til fodboldlandskampen mellem Danmark og USA onsdag den 18. November. Kampen spilles på AGFs hjemmebane i Århus - Atletion.
I et tæt samarbejde med Oversygeplejerske, Inge Pia Christensen og afdelingssygeplejerske Lone Fredensborg fra Skejby Sygehus børneafdeling, har Børneprojekt Danmark valgt, at tildele 25 kronisk syge børn en billet til fodboldkampen den 18. November. Børnene skal have far eller mor med til fodboldkampen på dagen. Inge Pia Christensen udtaler: ”Det har stor værdi for disse børn at kunne få denne mulighed, en oplevelse sammen med far eller mor, hvor det for en gang skyld ikke handler om sygehus og sygdom, men at opleve det danske fodboldlandshold helt tæt på, ja, det er stort !” …..
Lone Fredensborg supplerer: ”det har været dejligt at kunne give børnene og deres far/mor denne mulighed. Jeg har stået for kontakten til de børn og forældre der er valgt ud, og det har skabt store jubelscener her på afdelingen. Jeg er sikker på, at Børneprojekt Danmarks tiltag er særdeles højt værdsat hos de udvalgte familier, og vi er spændte på at høre tilbagemeldingerne fra kampen”, slutter Lone Fredensborg.


Thomas Wæver, Frivillig projektleder

At kunne hjælpe syge børn efter selv at have mistet et sygt barn er drivkraften for mig. I Børneprojekt Danmark har vi muligheden for at gøre en forskel.

Thomas Wæver, Frivillig projektleder

Nyhedsbrev