Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Børneprojekt Danmark donere til Tryllebjerget.

4. juli 2010


En tyv er for anden gang løbet med sparebøssen på Odense Universitetshospitals børneafdeling. Pengene skulle have forsødet tilværelsen for de syge børn.

En tyv er for anden gang løbet med sparebøssen på Odense Universitetshospitals børneafdeling. Pengene skulle have forsødet tilværelsen for de syge børn.
En tyv er gået ind på børneafdelingen på Odense Universitetshospital og er løbet med en sparebøsse, som forældre og pårørende lægger penge i for at forsøde tilværelsen for de syge børn.

- Det virker bare så voldsomt at se vores tryllebjerg brudt op. Det er jo penge, der går til gode oplevelser for de syge børn. I går kom musikere fra Hørsholm og optrådte for børnene. Det var penge fra sparebøssen, der betalte det, siger koordinator for børnevelfærden på H.C. Andersen Børnehospital, Mette Sorang Kjær.
Børneprojekt Danmark har på baggrund af det ovenstående forløb besluttet at donere kr. 25.000 til OUHs børneafdeling. Overlæge, Søren Rittig, Århus Universitets hospital, Skejby Sygehus børneafd. og medlem af projektets bestyrelse udtaler: ” Da jeg blev kontaktet af den daglige leder, Ole Kristiansen, og hørte om hændelsen på børneafdelingen i Odense, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi netop her kunne gøre en forskel, til fordel for de syge børn på Fyn.”
Desværre bliver det mere og mere almindeligt, at der stjæles fra børneafdelingerne på sygehuse i Danmark. Legetøj, playstation, spil, bøger og meget andet forsvinder dagligt fra hospitalerne i Danmark. Det er helt uacceptabelt og ufatteligt, at mennesker gør sig til tyveknægte på sygehusene i Danmark, når det så også går ud over børnene, så bliver vi altså nødt til at handle !
Børneprojekt Danmark overrækker en check til Odense Universitetshospitals børneafdeling mandag den 5. juli kl. 10.30 – naturligvis på børneafdelingen


Tom Kristensen, Racerkører

Selv i den mest travle kalender bør vi finde tid til at hjælpe de børn, der har det svært herhjemme. Gennem Børneprojekt Danmark kan jeg personligt give en hånd, der hjælper.

Tom Kristensen, Racerkører

Nyhedsbrev