Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Once in a lifetime - Road Atlanta

6. juli 2010


Kom med og oplev suset...

- ”Hvorfor prøver I ikke at lave et arrangement i USA ?” sådan lød spørgsmålet for netop 1 år siden på Le Mans, stillet af danskeren Ebbe Christensen fra Houston. Med stor hjælp fra konsulatet i Atlanta og en stab på 15 danskere bosiddende forskellige steder i USA, er vi nu klar til at sælge et unikt set-up i Atlanta. Der er ingen tvivl om, at det bliver til nogle fantastikse dage i Atlanta. Muligheden for at komme helt tæt på Audi teamet med Tom K i spidsen, er i sig selv helt unikt. Banen på Road Atlanta invitere også til en meget speciel oplevelse, - så tæt på banen, at det giver gåsehud at opleve bilerne drøne forbi under 5 meter fra ens ståplads. I samarbejde med ledelsen på Road Atlanta har vi fået råderet over en af de bedste pladser ved start/mål området ……..

Har du/I mod på flere oplevelser, så kan vi sikre og billetter til NFL kampen mellem Atlanta Falcons og San Francisco. Den lokale danske verdens berømthed i NFL, Morten Andersen, er os behjælpelig med disse billetter.

Vi ses i Atlanta...

Se mere info


Tom Kristensen, Racerkører

Selv i den mest travle kalender bør vi finde tid til at hjælpe de børn, der har det svært herhjemme. Gennem Børneprojekt Danmark kan jeg personligt give en hånd, der hjælper.

Tom Kristensen, Racerkører

Nyhedsbrev