Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Once in a lifetime - Road Atlanta

6. juli 2010


Kom med og oplev suset...

- ”Hvorfor prøver I ikke at lave et arrangement i USA ?” sådan lød spørgsmålet for netop 1 år siden på Le Mans, stillet af danskeren Ebbe Christensen fra Houston. Med stor hjælp fra konsulatet i Atlanta og en stab på 15 danskere bosiddende forskellige steder i USA, er vi nu klar til at sælge et unikt set-up i Atlanta. Der er ingen tvivl om, at det bliver til nogle fantastikse dage i Atlanta. Muligheden for at komme helt tæt på Audi teamet med Tom K i spidsen, er i sig selv helt unikt. Banen på Road Atlanta invitere også til en meget speciel oplevelse, - så tæt på banen, at det giver gåsehud at opleve bilerne drøne forbi under 5 meter fra ens ståplads. I samarbejde med ledelsen på Road Atlanta har vi fået råderet over en af de bedste pladser ved start/mål området ……..

Har du/I mod på flere oplevelser, så kan vi sikre og billetter til NFL kampen mellem Atlanta Falcons og San Francisco. Den lokale danske verdens berømthed i NFL, Morten Andersen, er os behjælpelig med disse billetter.

Vi ses i Atlanta...

Se mere info


Thomas Wæver, Frivillig projektleder

At kunne hjælpe syge børn efter selv at have mistet et sygt barn er drivkraften for mig. I Børneprojekt Danmark har vi muligheden for at gøre en forskel.

Thomas Wæver, Frivillig projektleder

Nyhedsbrev