Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Syge børn hilste på fodboldidoler

22. november 2010

Det var en gruppe glade og forventningsfulde børn, der inden landskampen mellem Danmark og Tjekkiet mødte Martin Jørgensen og Ebbe Sand.

En gruppe børn fra Skejby sygehus børneafdeling fik en anderledes optakt til landskampen mellem Danmark og Tjekkiet, da de inden kampen mødte landsholdsspiller Martin Jørgensen og angrebstræner Ebbe Sand.

Ambassadør, Martin Jørgensen, havde af landstræner Morten Olsen og DBU fået muligheden for at kunne spille sin landskamp nr. 100 på hjemmebanen i Århus. Ebbe Sand har ved flere lejligheder hjulpet Børneprojekt Danmark, og Danmarks angrebstræner kom således også i arbejde med at skrive nogle autografer til de fremmødte børn.

Daglig leder for Børneprojekt Danmark udtaler:” vi så straks muligheden for igen at kunne gøre en forskel for de syge børn på Skejby Sygehus. På samme tid sidste år, hvor Danmark spillede mod USA, havde vi også børn med på stadion”

En række virksomheder støttede op omkring dette arrangement med forskellige bidrag til børnene. Fra Select modtog børnene hver en fodbold, signeret af Martin og Ebbe, endvidere havde Djurslands Bank sponseret billetter og AGF t-shirts. Herudover blev børnene og deres forældre bespist på Hotel Helnan Marselis, hvor mødet med de to fodboldspillere fandt sted.

Ledende oversygeplejerske, Skejby sygehus børneafdeling Inge Pia Christensen, som deltog i arrangementet fortæller: ” Vi er taknemlige for dette initiativ som Børneprojekt Danmark står bag, og en stor tak til alle sponsorer. Det har stor værdi for disse børn, at de får sådan en helt uventet oplevelse. Vi oplever hver gang at disses børn og deres familier får et løft i en hverdag, hvor det er sygdommen der ellers er omdrejningspunktet.”


Poul Krebs, Musiker

Ingen skal fortælle mig, at det ikke nytter at give en hånd med. Og det mest nærliggende er vel at starte med børnene!

Poul Krebs, Musiker

Nyhedsbrev