Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Le Mans for 9. gang!

22. januar 2011


Audis vinderbil 2011

I 10-året for Børneprojekt Danmarks eksistens er det lykkedes at skabe nogle nye rammer for Le Mans campen og dermed gæsterne i dagene 10. til 12. juni. Det er mulighedernes kunst på Le Mans, hvor vi som udgangspunkt jo blot bor på en mark. I kraft af vores samarbejde med K- Rejser er vi godt hjulpet med det mest basale og en rigtig god placering. Vi har igennem årerne på Le Mans løftet kvaliteten en smule for hvert år der er gået …og i år er det så lykkedes at fremskaffe en mobil restaurant ! Når I downloader pdf-filen kan I se indholdet for selve campen, samt få indsigt i, hvordan selve restauranten ser ud. Vi og kokkene glæder os meget til at gøre brug af dette tiltag.

Det bliver et spændende år for Audi og vores ambassadør, Tom K. Nye regler på Le Mans har ført til at Audi har besluttet at lave en helt ny bil – i lukket udgave ! R18 bliver den kaldt, og Tom har allerede testet bilen flere gange!

Vi håber, at rigtig mange vil tilmelde sig Børneprojekt Danmark campen og ser frem til at byde jer velkommen på Le Mans til sommer.

Læs mere


Tom Kristensen, Racerkører

Selv i den mest travle kalender bør vi finde tid til at hjælpe de børn, der har det svært herhjemme. Gennem Børneprojekt Danmark kan jeg personligt give en hånd, der hjælper.

Tom Kristensen, Racerkører

Nyhedsbrev