Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »TrygFondens Familiehus får stor donation fra Børneprojekt Danmark

23. december 2012

Det nyetablerede Familiehus ved Skejby Sygehus får nu mulighed for at kunne tilbyde sine familier nogle ekstra oplevelser, medens de tager ophold på TrygFondens Familiehus. Familiehuset tilbydes familier fra hele Danmark som har et sygt barn, der skal eller er igennem et langt og svært sygdomsforløb.
Familiehuset er henlagt i passende afstand til Skejby Sygehus og der er absolut intet "sygehus" præg over stedet - tværtimod, så er det hensigten, at opholdet skal foregå i et miljø som understøtter familien og det syge barn. Læs evt. mere på www.trygfondensfamiliehus.dk.
Børneprojekt Danmark og den daglige leder på stedet, Vinni Stenholt, fandt via samtaler en løsning hvor Børneprojekt Danmark bedst kunne gøre gavn ved at indrette et musikrum og et wellness rum! Projektet har været muligt at gennemføre fordi Børneprojekt Danmark i et tæt samarbejde sammen med leverandørerne har fundet en fælles forståelse for projektet og økonomien i det. Uden denne forståelse og medvirken havde det ikke været muligt, vi skylder derfor en STOR TAK til JUHL-Sørensen, Roland, DanGuitar, IKEA, DenForm og Elgiganten.

Når begge rum er fuld etableret, vil der blive afholdt en officiel åbning af disse to nye rum i TrygFondens Familiehus.


Børneprojekt Danmark ønsker alle i vores netværk en rigtig glæde JUL samt en rigtig godt NYTÅR.


Søren Rittig, Børnelæge

Der er et klart behov på de danske børneafdelinger. Et behov for nyt og bedre udstyr og for ting, der gør opholdet på en børneafdeling lettere at komme igennem.

Søren Rittig, Børnelæge

Nyhedsbrev