Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Donation til TrygFondens Familiehus

4. august 2013

Kære Børneprojekt danmark!
Vi er jer dybt taknemmelige for jeres donation - det har gjort at vores hus nu er helt færdigt.
Både musikrum og sparum bliver brugt rigtigt meget af både forældre og børn.

Med hjælp fra Jer hjælper vi rigtigt mange familier til at komme igennem en vanskelig tid - i vores første år boede der næsten 300 familier i huset.

Mange af de syge børn har boet sammen med resten af familien i Familiehuset. Bare det at kunne være sammen fra om eftermiddagen til næste dags morgen har haft stor betydning for familierne. Det syge barn har fået adspredelse og mulighed for at samle kræfter til næste dags behandling. Søskende har været med i forløbet og de trives i Familiehuset, hvor der er frivillige til at passe dem og lege med dem.

En af familierne, som havde et barn med kræft boede her 14 gange og ialt 150 overnatninger i det forgangne år - og de kommer her faktisk stadig. Flere andre familier har boet her i mere end 100 dage.

Familierne er dybt taknemmelige for at have et sted, hvor der er et frirum fra sygehuset og hvor man har hjemlige rammer. Mange familier udtrykker, at det er deres andet hjem.

Med denne lille hilsen vil vi ønske Jer en rigtig dejlig sommer med ønsket om et godt samarbejde til glæde for alle de familier, der bor i huset.

Mvh

Vinni Stenholt
Leder TrygFondens Familiehus


Tom Kristensen, Racerkører

Selv i den mest travle kalender bør vi finde tid til at hjælpe de børn, der har det svært herhjemme. Gennem Børneprojekt Danmark kan jeg personligt give en hånd, der hjælper.

Tom Kristensen, Racerkører

Nyhedsbrev