Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Børn løber for syge børn

26. april 2006

Skolebørn over hele landet løber motionsløb til glæde for syge børn på landets hospitaler.

Torsdag den 11. maj løber mange hundrede skolebørn i 6 større byer over hele landet motionsløb. Børnene motionerer og samler derved penge ind til børneafdelinger på landets hospitaler.

Løbet hedder ”Børn hjælper Børn” og er arrangeret af JCI, Junior Chamber International, i samarbejde med Børneprojekt Danmark. Løbets sponsorer donerer penge til Børneprojekt Danmark for hvert barn, der deltager i løbet. Alle pengene fra løbet går til udvikling og etablering af et rekreationscenter for familier med syge børn.

Løb i byer over hele landet

Børnene løber i både Århus, Viborg, Kolding, Esbjerg, Vordingborg og Bov. I hver af byerne vil der være en festlig start på arrangementet, og børnene får forfriskninger under eller efter løbet. I Århus foregår løbet i Mindeparken fra kl. 14 - 16. I Viborg løber børnene på Kasernen på Rødevej, og starten går kl. 10:30 for enden af Vesterriisvej. I Kolding danner Vamdrup skole ramme om løbet, og starten går kl. 9:30. I Esbjerg går starten for cirka 200 børn ved legepladsen ved Gryden på Gl. Vardevej, og børnene løber i skoven omkring Gryden. I Vordingborg løber cirka 400 børn Oringe rundt (Vordingborg Amtshospital), og starten går kl. 10:30 med opvarmning til musik. Padborg station er centrum for løbet i Bov, hvor starten går kl. 14, og der vil være musik, hoppeborg og forfriskninger til børnene samt førstehjælpsfolk til stede.

I Århus skyder Rådmand for Børn og Unge, Louise Gade, løbet i gang, og Anne Gadegaard stiller op med en minikoncert, mens Århus 1900 hjælper med løbsafviklingen. I Vordingborg indleder den ny Sjællandsyd Borgmester Henrik Holmer arrangementet med en tale.


Tilbage


Tom Kristensen, Racerkører

Selv i den mest travle kalender bør vi finde tid til at hjælpe de børn, der har det svært herhjemme. Gennem Børneprojekt Danmark kan jeg personligt give en hånd, der hjælper.

Tom Kristensen, Racerkører

Nyhedsbrev