Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Landets børneafdelinger med Børneprojekt Danmark til Ebeltoft Zoo & Safari

27. maj 2005

Det bliver en dag af de helt store, når Børneprojekt Danmark og Ebeltoft Zoo & Safari den 5. juni 2005 i samarbejde inviterer børnene på landets børneafdelinger og deres familier til at få en uforglemmelig oplevelse i Ebeltoft Zoo & Safari væk fra den daglige behandling på hospitalet.

Det er 3. gang at arrangementet bliver afholdt, og alle årene har det været en stor succes, hvor vi har skabt en ramme, hvor familier med syge børn får mulighed for at møde hinanden og have det hyggeligt - samtidigt med at fokus fjernes fra børnenes sygdom. Og igen i år forventer vi at kunne byde velkommen til et stort antal deltagere.

På dagen vil tv-kokken og dyrevennen Nikolaj Kirk lave mad til børnene og fortælle dem om fødevarerne på den underholdende og børnevenlige facon, han er kendt for.

Når børnene er mætte er der mulighed for at opleve en masse fodringer af de mange forskellige dyr - eksempelvis af aberne, geparderne og vildhundene.

Derudover er der frit slag for familierne til at udnytte Ebeltoft Zoos mange tilbud. Disse inkluderer safari-ture på savannen, falkoneropvisning og meget andet. Der vil ligeledes være mulighed for at se Nordens første gepardunge og for at gå rundt blandt aberne, mens de allermindste kan få lov til at more sig med gedekiddene og kaninerne.

- Vi er overbeviste om, at arrangementer af denne type, hvor børnene får lov til at være i centrum og være væk fra dagligdagen, der er præget af sygdomsbehandling, er med til at øge både børnenes og de pårørendes livskvalitet. Og vi håber, at vi dermed hjælper med at gøre sygdomsforløbet bare en anelse lettere at komme igennem, udtaler Ole Kristiansen direktør i Børneprojekt Danmark

Daglig leder af Ebeltoft Zoo & Safari Jesper Stagegaard ser ligeledes frem til dagen:
- I vores arbejde oplever vi dagligt de mange positive oplevelser dyr og børn giver hinanden. Det er disse oplevelser, vi, i vores samarbejde med Børneprojekt Danmark, er stolte og glade for at kunne viderebringe til de mange sygdomsramte børn og deres familier.

Yderligere information:

Martin Høegh Mortensen, Børneprojekt Danmark, tlf. 6126 8671
Marianne Vester, Ebeltoft Zoo & Safari, tlf. 8633 6150 / 2215 6565


Tilbage


Tom Kristensen, Racerkører

Selv i den mest travle kalender bør vi finde tid til at hjælpe de børn, der har det svært herhjemme. Gennem Børneprojekt Danmark kan jeg personligt give en hånd, der hjælper.

Tom Kristensen, Racerkører

Nyhedsbrev